Activități extracurriculare → Voluntariat SNAC

2023 - 2024

 


 2022 - 2023

Afis SNAC


2018 - 2019

 ♥ Inaugurarea noului Centru de zi pentru copii "Sfânta Tatiana" - 23 octombrie 2018

În cadrul activităților de voluntariat SNAC, elevi din clasele a VIII-a A si a VIII-a C, coordonati de catre d-nele prof. Țăran Ancuța și Bota Izabella, au participat marți, 23 octombrie 2018 , la inaugurarea noului Centru de zi pentru copii "Sfânta Tatiana", centru realizat de către Asociația Sf. Acoperământ al Maicii Domnului.

În galeria foto a paginii pot fi vizualizate pozele realizate cu această ocazie deosebită.

♥ "Săptămâna legumelor și a fructelor donate" - 15 noiembrie 2018

Elevii voluntari din clasele a VIII- a A coordonați de profesor voluntar Țăran Ancuța și elevi din clasele a VIII - a A si C coordonați de către profesor voluntar Bota Izabella au donat în 15 noiembrie 2018 legume, fructe și alte produse de consum copiilor de la Centrul de zi "Sfânta Tatiana" din cadrul "Acoperământul Maicii Domnului" din Satu Mare, cu ocazia programului național "Săptămâna legumelor și a fructelor donate".

În galeria foto a paginii pot fi vizualizate pozele realizate cu această ocazie.

♥ "Săptămâna inimilor darnice" - decembrie 2018

Profesorii voluntari, Țăran Ancuța și Bota Izabella împreună cu elevi voluntari din clasele a VIII a A și C, au contribuit la ajutorarea unor copii cu o situație materială precară, donând haine in cadrul campaniei "Săptămână inimilor darnice" din decembrie 2018.

♥ "Și eu vreau să fiu Moș" - 17 decembrie 2018

Profesorii voluntari, Țăran Ancuța și Bota Izabella împreună cu elevi voluntari din clasele a VIII a A și C, au donat haine copiilor de la Centrul  de zi "Sfânta Tatiana", din cadrul organizației Acoperământul Maicii Domnului", în cadrul campaniei "Și eu vreau sa fiu Mos", activitate SNAC, din 17 decembrie 2018.

În galeria foto a paginii pot fi vizualizate pozele realizate cu aceste ocazii.