Activități extracurriculare

”Târgul de Crăciun - 16 decembrie 2022”

Vineri, 16 decembrie 2022, ora 10, în curtea Școlii Gimnaziale „Octavian Goga”, se va desfășura evenimentul preferat al elevilor, specific lunii decembrie, „Tărgul de Crăciun-2022”, în tandem cu spectacolul de Crăciun, devenit și el o tradiție a școlii, „Stejărel Show-2022”.

 


  Ziua Națională a lecturii - 15 februarie 2022

Ca în toate școlile din țară, și la Școala Gimnazială „Octavian Goga” s-a sărbătorit această zi deosebită prin activități de lectură, și nu numai, între orele 11 și 14. Pozele care au imortalizat aceste momente pot fi vizualizate în Galeria foto.


 ”Daruri pentru elevii Școlii Gimnaziale nr.11 și Grădinița nr.22 Sătmărel, structură a Școlii Gimnaziale „Octavian Goga””

„Asociația germană AWO a reușit, si de această dată, să aducă zâmbete pe chipurile copiilor care frecventează școala și grădinița, prin pachetele de Crăciun care conțin articole de igienă, îmbrăcăminte, jucării, dulciuri, rechizite. Menționăm implicarea profesorului coordonator Cosmin Rusu, precum și a cadrelor didactice, care au pregătit, împreună cu elevii, un reușit moment artistic specific sărbătorilor de iarnă.”

https://www.gazetanord-vest.ro/2019/12/foto-daruri-pentru-elevii-scolii-gimnaziale-nr-11-satmarel-si-gradinitei-nr-22-satmarel-structura-a-scolii-gimnaziale-octavian-goga-satu-mare/

Decor de Crăciun la Școala Gimnazială nr.11, Sătmărel: Galeria foto


 ”Târgul de Crăciun - 17 decembrie 2019”

  Marți, 17 decembrie 2019, în curtea Școlii Gimnaziale „Octavian Goga”, s-a desfășurat evenimentul preferat al elevilor, specific lunii decembrie, „Tărgul de Crăciun-2019”. Organizarea a fost una inedită, în tandem cu spectacolul de Crăciun, devenit și el o tradiție a școlii, „Stejărel Show-2019”. Spectacolul s-a desfășurat, pentru prima dată, în aer liber, pe o scenă mobilă amplasată lângă mesele pe care au fost etalate bunătățile tărgului. Evenimentul a fost o reușită remarcabilă, care a încununat, cu succes, un semestru de muncă asiduă și susținută a cadrelor didactice, alături de conducere și ceilalți angajați ai școlii, și a elevilor, alături de părinți. 

 Pozele realizate la eveniment pot fi vizualizate în albumele dedicate din Galeria foto-1 și Galeria foto-2 a site-ului.

 https://www.gazetanord-vest.ro/2019/12/peste-1200-de-participanti-la-targul-de-craciun-de-la-scoala-octavian-goga/


 ”La Filarmonica „Dinu Lipatti”_Concertul de Crăciun-2019”

  În data de 12 decembrie 2019, un grup de elevi din clasa a VIII-a C, de la Școla Gimnazială „Octavian Goga”, însoțiți de doamnele profesoare Cândea Maria - dirigintă, și Olteanu Nicoleta - profesoară de muzică, au participat la audiția Concertului de Crăciun, susținut de orchestra Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare. Galeria foto


 ”La colindat- decembrie 2019”

 Clasele a III-a B, a V-a A și a V-a B, ale Școlii gimnaziale „Octavian Goga” au colindat la Biserica din cartier, în cadrul unei activități coordonate de doamnele profesoare de religie Variu Luminița și Ardelean Daniela. Galeria foto
 ”Târgul de Craciun-2018_AFIȘ

Galerie foto cu bunătățile din targ! :-)


 ”Stejărel Show-2018”

Marți, 18 decembrie 2018, de la orele 17, a avut loc spectacolul de Craciun al școlii, ”Stejărel Show”, care s-a desfășurat, pentru prima dată, în sala G. M. Zamfirescu a Casei de cultură

Pozele realizate la eveniment pot fi vizualizate în albumul dedicat din Galeria foto a site-ului.


 ”La colindat-2018”

 Clasa III-a C a Școlii Octavian Goga a colindat Instituția Prefectului județului Satu Mare. Galerie foto.


1 decembrie-Ziua Națională a României - acum la centenarul Marii Uniri”

Manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri au ajuns la apogeu! Cu această ocazie, în data de  28 noiembrie 2018, am organizat o pleiadă de trei evenimente menite să evoce ziua de 1 decembrie-Ziua Națională a României - acum la centenarul Marii Uniri”:

1. Expoziția de obiecte tradiționale românești care poate fi vizionată de elevi, părinți și cadre didactice pe tot parcursul lunii decembrie în holul școlii, și pe site, în albumul dedicat din Galeria foto.

2. De la ora 12.00, am sărbătorit, în curtea școlii, în mod festiv și am evocat, din punct de vedere istoric, acest moment inălțător. La eveniment au participat, din partea oficialităților orașului, doamna Claudia Țiproc, Inspector școlar ISJ, domnul Robert Laszlo, director la Centrul Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale și domnul părinte Marinel Corondan. Pozele realizate la eveniment pot fi vizualizate în albumul dedicat din Galeria foto a site-ului.

3, De la ora 13:00, un numar de 120 de elevi au particpat la concursul de recitări de poezie românească ”Din dragoste de neam și țară!”. Pozele realizate cu această ocazie pot fi vizualizate in albumul dedicat din Galeria foto a paginii.